Kiełbasa Swojska Jodłowska

Kiełbasa Swojska Jodłowska to nasz flagowy wyrób, który z dumą produkujemy od ponad 30 lat. To kiełbasa mająca wielu miłośników na Podkarpaciu, Śląsku i w Małopolsce.

Ma czosnkowo-pikantny smak oraz przyjemny wędzony aromat.

 

Do produkcji wykorzystujemy polski surowiec pozyskany z własnego uboju, który od lat dostarczają rolnicy z małych lokalnych gospodarstw. Nie dodajemy sztucznych konserwantów i barwników.

Idealnie nadaje się do tradycyjnych kanapek lub potraw, takich jak leczo, bigos czy shakshuka.

Skład: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, czosnek świeży, pieprz czarny i cukier.

kielbasa-swojska-jodlowska-strona-produktu-masarnia-slota.jpg
ikona-swinia.png
Surowiec

Produkowana z tuczników od lokalnych rolników z małych gospodarstw

ikona-drewno.png
Wędzona

Wędzona 4h na drewnianych kijach w komorach wędzarniczych opalanych drewnem bukowym

listek.png
Bez konserwantów

Bez konserwantów 
i sztucznych barwników

44748-prirodnyj_zapovednik-hvojnymi_lesami-hvojnye-el_elovyj_les-okruzhayushchaya_sreda-58