Kiełbasa Swojska Jodłowska
Kiełbasa Swojska Jodłowska to nasz flagowy wyrób, który z dumą produkujemy od ponad 30 lat. To kiełbasa mająca wielu miłośników na Podkarpaciu, Śląsku i w Małopolsce.
Ma czosnkowo-pikantny smak oraz przyjemny wędzony aromat.
Do produkcji wykorzystujemy polski surowiec pozyskany z własnego uboju, który od lat dostarczają rolnicy z małych lokalnych gospodarstw. Nie dodajemy sztucznych konserwantów i barwników.
Idealnie nadaje się do tradycyjnych kanapek lub potraw, takich jak leczo, bigos czy shakshuka.
Skład: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, czosnek świeży, pieprz czarny i cukier.


Surowiec
Produkowana z tuczników od lokalnych rolników z małych gospodarstw

Wędzona
Wędzona 4h na drewnianych kijach w komorach wędzarniczych opalanych drewnem bukowym

Bez konserwantów
Bez konserwantów
i sztucznych barwników
