Delikatne pampuchy z kiełbasą i cebulą

Zaktualizowano: 24 sie



Delikatne pampuchy okraszone podsmażoną kiełbasą i cebulą. Na samą myśl cieknie ślinka. Podpowiadamy, jak je wykonać!



Składniki:

  • 1 opakowanie pampuchów,

  • 1 cebula,

  • 100 g kiełbasy Słota Jodłowa,

  • 1 łyżka oleju.


Przygotowanie:

  1. W dużym garnku zagotuj wodę.

  2. Do gotującej się wody delikatnie wrzuć pampuchy. Gotuj wedle wskazówek na opakowaniu.

  3. Pokrój kiełbasę w plasterki, a cebulę w piórka.

  4. Na patelni rozgrzej olej, dodaj kiełbasę oraz cebulę. Smaż do chrupkości kiełbasy.

  5. Ugotowana pampuchy podawaj z dodatkiem okrasy.

1 wyświetlenie0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie